Over ons

Zorg voor de zorgsector. 

Een simpel motto maar toch alleszeggend.

TexHas is de ultieme plaats waar de zorgverstrekker terecht kan voor alle textiel, schoenen en accessoires die hij of zij nodig heeft voor het uitoefenen van zijn zware en veeleisende job. Of je nu verpleegkundige, dokter, kinesist, tandarts of chirurg bent, TexHas heeft voor jouw de juiste kleding voorhanden. Met grote merken als De Berkel, Haen, BP, Wash'Go, SunShoes en Bighorn in ons gamma kan je er van op aan dat je net die jas, broek en gemakkelijke schoen zal vinden die je nodig hebt.

TexHas is veel meer dan alleen een online verhaal. We zijn je ook al jaren van dienst in onze winkel in Hasselt, Hoofdstad van de Smaak, in de provincie Limburg. Hier kunnen we je uitgebreid helpen met pasmodellen, maatnames, gratis advies of met het personaliseren van je kleding door ons eigen atelier voor borduren of textieldruk.

Scholen en grote zorgorganisaties kunnen daar ook terecht voor een scherpe, op maat gemaakte offerte.

Thomas Moore Lier en Mechelen, Sint-Aloysiusinstituut in Lier, PXL Hogeschool Limburg, Jessa Ziekenhuis in Hasselt, ... allemaal zijn ze al overtuigd van de unieke en persoonlijke service die wij je bieden.

Je kan dus in alle rust en vertrouwen je bestelling hier plaatsen, wij zorgen dat ze snel en veilig bij je terecht komt.

Kijk vlug hieronder voor onze contactgegevens en twijfel niet om je vragen aan ons te stellen.